OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU

10 Kasım Atatürk'ü Anma Törenimiz!!!

Saygıyla, Rahmetle ve Özlemle Anıyoruz…

“Küçük Hanımlar, Küçük Beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz….”

M. Kemal ATATÜRK

Aramızdan ayrılışının 78. Yılında, Anaokulumuzda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma törenimizde Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder M. Kemal ATATÜRK’ ü saygıyla, rahmetle ve özlemle andık. Törenimiz saat 9:05’ de siren sesiyle ve ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Minik öğrencilerimiz çiçeklerini Atatürk’ ün huzuruna bırakarak Büyük Önder M. Kemal ATATÜRK’ e olan sevgi ve saygılarını gösterdiler. Daha sonra okunan çeşitli şiirlerle ve drama ile programımız son buldu.