OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU

Uçan Balonlar Süt Sağıyor!!!

Uçan Balonlar sınıfında “Süt projesi”  kapsamında yapılan inek maketini  el baskısı ile süslediler. Süslenen inek için öğretmen ve çocuklar  tarafından küçük bir bahçe hazırlandı. Hazırlanan çitin etrafında resim çektirmek için sabırsızlandıkları heyecanla bekledikleri görüldü.

Ardından boyadıkları inek resimlerini sandalyelerine öğretmenlerinin yardımıyla yapıştırdılar. Plastik eldivenin içine öğretmenin gözetimiyle bir miktar süt konularak her birinin sandalyesindeki  ineğe eklendi.Öğretmen tarafından yere konulan tabaklarına inek sağma işlemi yapacakları belirtildi.

Her biri kendi ineğini simgesel olarak sağarken çok eğlendi. Plastik eldivenlerinde sütü biten tekrar tekrar sağmak için istedi.